Kembara Mahabbah Mengunjungi Permata BKAWMKAHERAH, 7 Ogos 2014- Barisan Kepimpinan Ahli Jawatankuasa Hal Ehwal Wanita Islam Badan Kebajikan Anak Wilayah Persekutuan Mesir (BKAWM) sesi 2013/2014 telah mengadakan Kembara Mahabbah ke cawangan Zaqaziq sempena Aidilfitri sekaligus menziarahi ahli yang baru menerima kelahiran baru pada 4 Ogos yang lalu.

          Saudari Hakimah binti Mohamed yang juga merupakan mantan Timbalan Unit Kebudayaan, Kesenian dan Kemasyarakatan BKAWM sesi 2008/2009 selamat melahirkan seorang puteri sulung pada jam 5.30 petang waktu tempatan di Hospital Madinah, Zaqaziq. Berat bayi berkenaan sekitar 2.7 kg.

          Sebelum pulang, pihak AJK HEWI BKAWM yang diketuai oleh Naib Pengerusi HEWI 2, saudari Nur Hazimah binti Mat Basri menyampaikan cenderamata dan sedikit sumbangan kepada saudari Hakimah dan pasangannya, saudara Mohd Shobri bin Mat Yaakob. Semoga dengan kehadiran srikandi kecil ini bakal menjadi penyeri bahtera rumahtangga yang dibina seterusnya menjadi srikandi pejuang harapan ummah pada masa akan datang.

"Meneguh Ukhuwah, Menjana Tarbiah"
"Satu Fikrah Satu Amal"

Comments

Popular posts from this blog

[ KALAM PIMPINAN: PEMUDA HARI INI, PEMIMPIN AKAN DATANG ]

[ KALAM PIMPINAN: KEPENTINGAN BERJEMAAH ]

[ PEMAKLUMAN DISCUSSION GROUP (DG) MANHAJI ]